Календар ставок FAVBET: Топ спортивних подій другої половини жовтня

Спортивний сезон у розпалі, а це означає, що маркети букмекерів стають більшими, а лінії — ширшими. Не виключення й FAVBET, де приймають сотні парі головні події жовтня. Розповідаємо про топові протистояння з різних видів спорту, які заслуговують уваги цього місяця.

Футбол

Середина осені радує футбольних фанів кваліфікацією чемпіонату Європи-2024 та одразу двома важливими матчами для нашої збірної.

14 жовтня Україна, що потрапила в групу С, зустрінеться з Північною Македонією. Формально — домашня гра для нас, однак через війну матч пройде у Чехії. Зараз обидві команди посідають третю сходинку в групі з 7 очками, маючи в активі дві перемоги, дві поразки та одну нічию. Тож гра важлива.

17 жовтня збірна зіграє наступний матч кваліфікації проти Мальти. Поки що Мальта програла всі матчі відбору, тому букмекери очікують, що й для підопічних Реброва червоно-білі не стануть перешкодою.

25 жовтня 3-й тур Ліги чемпіонів УЄФА порадує нас матчем «Шахтаря» проти «Барселони». Поки що «Барса» залишається єдиною непереможною командою в групі Н, куди також увійшли «Порту» та «Антверпен». В перемозі «Шахтаря» букмекери сумніваються, однак гірники не раз доводили, що можуть на рівних битися з грандами та вражати фанів суперників неочікуваними апсетами.

Формула 1

У жовтні дивимось одразу два Гран-прі «Формули 1». Першим йде Гран-прі США на Трасі Америк, що відбудеться 20-22 жовтня. Найбільше шансів на вищу сходинку подіуму у FAVBET дають Максу Ферстраппену з кефом 1.22, а також Ландо Норрісу та Оскару Піастрі, що мають по 13.00. Здається, що сюрпризів очікувати не варто, але все може бути.

29 жовтня 1000-сильні боліди переїдуть трішки південніше США, щоб змагатись у Гран-прі Мексики на автодромі братів Родрігес, що у Мехіко. Останні два роки переможцем цього етапу незмінно ставав той самий Ферстаппен. Чи вдасться йому зробити хет-трік? Можливо. Відомо одне — гонка буде дуже принциповою.

Теніс

Цього жовтня слідкуємо одразу за двома великими турнірами у жіночому тенісі. Перший — WTA Elite Trophy у китайському Чжухаї, що відбудеться 24-29 жовтня. Одразу після нього, синхронно з перегонами «Формули-1» у Мексиці пройде заключний та найголовніший турнір сезону у жіночому тенісі WTA Finals. Він стартує 29 жовтня та триватиме до 5 листопада.

Бокс

Мабуть, найбільш хайпова подія цього року у світі боксу. 28 жовтня супертяж Тайсон Ф’юрі боксуватиме проти відомого бійця MMA та діючого чемпіона UFC у важкій вазі Франсіс Нганну. Боротьба стилей, репутацій та его. Обидва бійці вже пообіцяли нокаутувати суперника, тож викладатимуться на повну. Після Нганну наступним запланованим суперником «Циганського короля» буде Усик, тож для нього швидка перемога вкрай важлива. Хоча камерунець зробить все, щоб цього не сталося. До речі, на FAVBET зараз можна навіть поставити на те, чи вийде на ринг після бою Олександр Усик.

Кіберспорт

20-22 жовтня Intel Extreme Masters повертаються до Сіднея після чотирьох років відсутності! Що цікавого в турнірі, квитки на який розпродали за лічені хвилини? Головне — це перший великий турнір на CS2, що прийшов на заміну CS:GO. Нова механіка стрільби, динамічний дим, оновлені локації. 

Ще жоден з гравців команд-учасниць не грав в CS2 в турнірному форматі, тому фани очікують захопливі протистояння та неочікувані стратегії. Для українських вболівальників сіднейський турнір цікавий участю одразу двох команд під прапором України — Na’Vi та Monte. Останніх з двох спонсорує FAVBET, тому на платформі створили цілий розділ зі спеціальними ставками про досягнення Monte на турнірі та окремих гравців команди. Наприклад, «Кіл ножем», «Тотал кілів Woro2k у Груповій Стадії» та інші. Всі ставки можна переглянути за посиланням.

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет від 20.04.2021 року, видана ТОВ «БК “ФАВБЕТ”» на підставі Рішення КРАІЛ від 05.04.2021 року за №137 із змінами та Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ «БК “ФАВБЕТ”» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за №433.

Джерело

Новости Харькова