Житель Харкова загинув через вибухонебезпечний предмет

Підрив стався у Салтівському районі.

За тиждень через вибухонебезпечні предмети загинула одна людина, ще двоє — постраждали.

У суботу 4 травня на проспекті Ювілейному (Салтівський район) підірвався чоловік. Від отриманих травм він загинув. Йому було 40 років. Про це повідомив речник Головного управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області Євген Василенко.

«І у місті Харкові 4 травня стався підрив на вибухонебезпечному предметі, загинув 40-річний чоловік. Усі обставини даної події встановлюють правоохоронці», — розповів Василенко на брифінгу 6 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аграріям Харківщини виплатять компенсації за боротьбу з мінами

Усього за тиждень у Харківській області сталося три підриви на вибухонебезпечних предметах. Окрім Харкова, це підриви у селах Великі Проходи Дергачівської громади (Харківський район) та Глинське (Ізюмщина).

Минулого понеділка 29 квітня у Великих Проходах підірвався 58-річний чоловік. Він знаходився у лісосмузі, коли здетонував вибухонебезпечний предмет. Чоловік отримав поранення лівої кисті та гомілки, його ушпиталили.

У середу 1 травня неподалік Глинського підірвався трактор. Постраждав 46-річний механізатор. Йому надали медичну допомогу на місці.

Як писав KharkovNEWS.info, житель Балаклійської громади підірвався на «Пелюстці». Чоловік перебував на подвір’ї, у цей час вибухнула міна.

Джерело

Новости Харькова