Яким спеціалістам у Харківській області пропонують зарплатню більше 20 000 гривень

На високі зарплати шукають бухгалтерів, інженерів та зварників.

Служба зайнятості Харкова оприлюднила список свіжих вакансій.

Традиційно у харківських роботодавців затребувані фармацевти, водії, прибиральники, медсестри. Але високі зарплати пропонують працівникам інших спеціальностей.

Найбільша зарплата у вакансіях цього тижня, як і минулого — 30 тисяч гривень на місяць. Такі гроші пропонують водіям за перевезення вантажів у міжнародному сполученні. На 26 тисяч гривень у місяць може розраховувати головний бухгалтер бюджетної установи. Ймовірно, роботу пропонує лікарня чи поліклініка, бо серед вимог роботодавця  — досвід роботи в медичному закладі. Загалом і у водіїв, і у бухгалтерів зарплати в Харкові дуже різноманітні, пропонують не лише високі ставки, а й мінімальну зарплату — все залежить від кваліфікації.

На третьому місці у рейтингу найдорожчих вакансій — головний інженер, якому пропонують 25 тисяч гривень за керування будівельними роботами на елеваторах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На випадок блекауту. Де у Харкові можна зняти готівку

Роботу із зарплатою більше 20 тисяч гривень на місяць можуть отримати головний технолог, біолог, електрогазозварник та зварник, лікар-інфекціоність та лікар-дієтолог, стоматолог, психіатр, менеджер з маркетингу, слюсар, швачка.

З повним переліком актуальних вакансій по м. Харкову та Харківській області можна ознайомитись за посиланням. 

З питань зайнятості та безробіття звертайтесь у телеграм або на «гарячу лінію» Харківської обласної служби зайнятості, яка працює з понеділка по п’ятницю, з 9:00 до 17:00 за телефонами:

  • 0730559824,
  • 0985670576;
  • 0990562800;
  • 0951387296,
  • 0990208721.

Джерело

Новости Харькова