Які новинки колекції роликів Powerslide вже в продажу

Поціновувачам екстремальних видів спорту та розваг, добре відомий бренд Powerslide. Німецький виробник весь час розвивається в напрямку ролер спорту. Він розробляє нові та модернізує вже наявні ролики Powerslide. Завдяки чому, спортсмени та аматори завжди можуть купити пару роликових ковзанів під свої захоплення, вид спорту.

Величезний асортимент моделей роликів можна знайти в інтернет-магазині «Ролики Екстрим». Він працює вже багато років та весь час відстежує нові моделі німецького виробника. Саме це дозволяє швидко завозити в Україну новинки з колекцій Powerslide.

Останні новинки, які вже можна придбати на сайті roliki-extrim, дуже різноманітні. Серед них багато таких, що вже зачарували своєю конструкцією та властивостями.

  • Imperial – відрізняються від інших збільшеною міцністю. В їх матеріал спеціально для цього додали скляні волокна. Вони не збільшили вагу, а от міцність стала величезною. Модель підходить до різних напрямків ролер спорту: фристайл, слалом, фріскейт.
  • Radon Black – новинка, яка здивувала всіх. Ніхто не очікував, що можна якось поєднати властивості двох видів роликів для різних занять. Але Powerslide зробили це. З їх легкої подачі з’явилися ролики, в яких можна фріскейтом займатися та фітнесом. Для цього модель має надміцну раму та дихаючий черевик.
  • Playlife Breeze – дитяча модель, в якій проявилася максимальна турбота. В них м’яка середина, а верх дуже твердий та міцний. Є багато фіксаторів ноги. Та ще й гальмо встановлене на правому черевику.
  • Звичайно ж, новинок за останні два роки у виробника Powerslide набагато більше, ніж ці три моделі. Дізнатися про них докладніше можна на сайті roliki-extrim. А також проконсультуватися, яку пару обрати для новачка.

    Як обрати ролики Powerslide

    Можна було б сказати, що ролики потрібно обирати за розміром ноги та ціною. Але це не так. Ковзани на роликах – це, по своїй суті, доволі екстремальний спортивний снаряд. І щоб їм вийшло користуватися правильно, потрібно врахувати безліч чинників:

    • напрямок ролер спорту;
    • тип фіксації ноги;
    • максимальна вага ролера;
    • навантаження для катання та стрибків тощо.

    На сайті roliki-extrim асортимент весь час оновлюється. Тому завжди можна знайти варіант до душі та той, що підійде до обраного виду ролер спорту. А щоб обрати швидко, можна скористатися допомогою менеджера. До того ж все одно до нього звертатися, щоб оформити посилку та отримати у своєму місті України.

    Джерело

    Новости Харькова