Як у Харкові працює транспорт після останнього ракетного удару

Окремі маршрути поки не запустили.

Електротранспорт майже вдалося повернути до штатного режиму.

У п’ятницю 12 квітня у Харкові працює метрополітен, тролейбуси, трамваї та автобуси. Повернутися повністю до штатного режиму підземного та наземного електротранспорту поки не вдалося, проте його роботу відновлено на 90%. Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в ефірі національного телемарафону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харківській області можуть бути незаплановані відключення світла

«Що стосується електротранспорту, це ми відносимо до нашої критичної інфраструктури, оскільки в місті проживає більше мільйона людей, то електротранспорт наразі працює. Ми можемо ще не запустити окремі маршрути, але, скажімо так, на 90% і метрополітен, і міськелектротранс, і інший працює у штатному режимі. Так само працює і медична система, і інші важливі напрямки життєдіяльності міста та області», — сказав Синєгубов.

Уранці у пресслужбі Харківської міськради повідомляли, що у годину «пік» потяги у метрополітені рухалися з інтервалом десять хвилин.

Як писав KharkovNEWS.info, Росія завдала десять ракетних ударів по критичній інфраструктурі Харківщини близько 5:00 11 квітня. Без електрики залишилися 240 000 людей. У місті не працював метрополітен. Наземний електротранспорт вивели за схемою блекауту. Працювали тролейбуси одинадцяти маршрутів та трамваї трьох маршрутів.

Сьогодні, 12 квітня, у Харкові та області діє графік погодинних відключень електроенергії, проте можуть бути незаплановані відключення.

Джерело

Новости Харькова