Як у Харкові курсуватиме транспорт на Різдво

Харківська міськрада розповіла про роботу міського транспорту.

У Харкові затвердили графік роботи міського транспорту на Різдво.

У суботу, 7 січня, трамваї, автобуси, тролейбуси та метрополітен працюватимуть у звичайному режимі — з 5:30 до 21:30. Про це повідомили у Харківській міській раді з посиланням на департамент інфраструктури.

За інформацією комунального підприємства «Харківський метрополітен», сьогодні, 6 січня, під час святкових концертів потяги Салтівською лінією метро курсуватимуть без зупинки на станції «Університет». 

«Про поновлення висадки та посадки пасажирів на станції буде повідомлено додатково. Просимо вас враховувати вказані зміни та заздалегідь планувати маршрути прямування», — звернулися до харків’ян у КП «Харківський метрополітен».

Нагадаємо, у Харкові розроблені тимчасові автобусні маршрути на випадок блекауту. Їх вводитимуть, якщо припинить роботу наземний електротранспорт, а також метрополітен. Знайти карту тимчасових автобусних маршрутів можна за посиланням тут.

Як писав KharkovNEWS.info, рух транспорту вулицею Зубарєва — в районі будинку №57 заборонили до 31 січня 2023 року. Біля будинку ремонтують каналізацію.

Джерело

Новости Харькова