Як переробити фургон на мікроавтобус

Багато автовласників, що живуть на території сучасної України, бажають замовити переробку салону мікроавтобуса. Для цього свої зручні можливості пропонує компанія «Автополімер».

У деяких ситуаціях автотранспорт з передбаченою виробниками комплектацією не відповідає запиту, що змінився, а тому переобладнання вантажних автомобілів — послуга досить затребувана. Вартість цієї послуги базується як на обсязі майбутніх робіт, так і на використанні певних комплектуючих, деякі з яких слід купувати у зв’язку з їх відсутністю в базовій комплектації.

Переобладнання вантажних авто: домінуючі напрямки

Власники вантажних автотранспортних засобів вимагають переобладнання вантажних автомобілів у компанії «Автополімер» досить часто, оскільки заводська комплектація у багатьох випадках непрактична.

Основними напрямками цього заходу (компанія «Автополімер» також здійснює переобладнання мікроавтобусів на вантажний варіант) є:

  • Внутрішнє оформлення: до нього відносяться заміна обшивки (з тканинної на шкіряну або навпаки), заміна сидінь одночасно із зміною розташування таких та їх кількості.
  • Заміна сигналізації або її установка (коли вона не передбачена заводською комплектацією). Виконуючи переобладнання автомобілів в Україні, робітники компанії «Автополімер» можуть на основі бажання власника змінити категорію звучання сигналізації або рівень її чутливості.

Крім того, багатьом потрібне укладання шумоізоляційних матеріалів, врізання вікон, встановлення відеоапаратури.

Переобладнання мікроавтобусів на вантажний

Здійснюючи переробку автотранспорту, компанія «Автополімер» завжди утримує вартість переобладнання автомобіля на прийнятному для більшості клієнтів рівні. Багато власників вантажних автомобілів замовляють перетворення транспорту з пасажирської категорії на вантажну. Така необхідність виникає у ситуації, коли людина, отримуючи статус індивідуального підприємця, має намір заробляти на життя доставкою різноманітних вантажів.

Багаторічний успішний досвід фахівців компанії «Автополімер», наявність у них специфічних знань та умінь дозволяє майстрам виконувати у короткий термін роботу, деталі якої конкретизуються при спілкуванні з власником транспортних засобів. Видача документації, що підтверджує новий статус автотранспортного засобу, є одним з елементів нашої роботи.

Джерело

Новости Харькова