Харківського розбійника засудили до восьми років тюрми за пограбування магазинів

Суд виніс вирок зловмиснику.

Під час війни непрацюючий харків’янин грабував магазини.

28 грудня Московський районний суд Харкова визнав винним 31-річного чоловіка, який погрожував продавчиням та грабував магазини. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Як установило слідство, чоловік грабував магазини у Салтівському районі Харкова. Наприкінці жовтня цього року він зайшов до одного з продуктових магазинів та, погрожуючи металевим прутом, наказав продавчині віддати всі гроші з каси. Розбійник забрав гроші, вдарив жінку прутом по пальцях й утік.

За декілька днів зловмисник пограбував ще один магазин у Салтівському районі. Продавчиню він ударив дерев’яною палкою, вихопив гроші та втік. Чоловіка викрили й затримали.

Винним зловмисника визнали за ч. 4 ст. 187 (розбій, учинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. За інформацією прокуратури, в суді чоловік визнав свою вину та розкаявся. Триває строк на апеляційне оскарження.

Як писав KharkovNEWS.info, 21 листопада у селі Кам’яна Яруга (Чугуївський район) троє невідомих у військовій формі з балаклавами на обличчях та зі зброєю увірвалися до будинку 60-річного чоловіка, побили його та, погрожуючи пістолетом, забрали 10 000 доларів, 71 000 гривень і золоті прикраси.

Джерело

Новости Харькова