Харківський кіт Степан завітав до рятувальників

Степана прийняв у гості особовий склад 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини Харкова.

Відомий блогер кіт Степан подякував харківським рятувальникам, посидів у кріслі начальника та сфотографувався з особовим складом частини.

23 грудня відомий блогер із Харкова кіт Степан завітав до рятувальників 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини Харкова. Про це повідомила хазяйка кота на сторінці його Instagram.

«Хочу подякувати усім пожежникам Харківського гарнізону ДСНС за врятовані життя, за Вашу відвагу та професіоналізм! Познайомився з начальником частини Романом Качановим, який зі своїми бійцями з першого дня війни захищає Харків, як і усі рятувальники Харківщини», — розповів кіт Степан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сапери, які розміновують Харківську область, прихистили Масю

Рятувальники показали Степанові маленькі пожежні машини та потримали його на руках.

«Українські рятувальники відомі своєю любов’ю і турботою про братів наших менших, і тому особливо приємно отримувати увагу і від них», — зазначили у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Фото: ДСНС України

Нагадаємо, кіт Степан до війни жив на Північній Салтівці у Харкові. На його Instagram підписано 1,3 мільйона людей. Він підкорив соцмережі байдужим виглядом, попри те, що відбувається довкола. Під час війни кіт Степан переїхав до Франції. В Україну Степан повернувся наприкінці вересня, у Харків — 18 грудня.

Джерело

Новости Харькова