Харківська облрада планує виключити сина мера Балаклії, який втік до РФ

За інформацією: Суспільне Суми.

Павла Столбового – сина мера Балаклії Івана Столбового ексколеги-депутати мають намір виключити із постійної комісії облради з питань планування соціально-економічного розвитку регіону.

Відповідний проєкт рішення, що його виносять на розгляд найближчої сесії облради, опублікували на сайті ради. Мандат Столбового відкликали на сесії 3 грудня. Раніше син мера Балаклії разом із батьком, який перейшов на бік окупантів, втік до РФ. Разом зі Столбовим із комісій облради планують вивести його однопартійця по “Блоку Кернеса” – батька екснардепа-втікача Дмитра Святаша – Володимира Святаша. Крім того, свою комісію залишить представник “Блоку Світличної” – колишній ректор Харківського національного університету повітряних сил Олександр Туринський, який отримав підозру після катастрофи Ан-26 під Чугуєвом.

Цих трьох депутатів виключають із комісій облради “з огляду на повідомлення політичної партії “Блок Світличної “Разом” від 8 липня 2022 року № 020708-1 та політичної партії “Блок Кернеса – Успішний Харків!” від 20 жовтня 2022 року № п/22/ор про відкликання депутатів за народною ініціативою та припинення статусу депутатів місцевої ради”, – повідомила в пояснювальній записці до проєкту рішення голова облради Тетяна Єгорова-Луценко.

Новости Харькова