Харків’янин убив матір і поранив батька

Убивство сталося в Основ'янському районі.

33-річний харків’янин вбив ножем матір та важко поранив батька.

Уранці 29 травня поліцейські отримали повідомлення про домашнє насильство в Основ’янському районі. Вони виїхали на місце злочину й побачили у тамбурі квартири закривавлене тіло жінки, ознак життя в неї не було. На підлозі у квартирі перебував чоловік із чисельними пораненнями. Йому надали першу допомогу до приїзду медиків. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіцї у Харківській області.

По гарячих слідах поліцейські шукали убивцю. Як з’ясували поліцейські, у родині сталася сварка й чоловік схопив кухонний ніж та почав завдати ударів батькам, потім викинув його у сміттєвий бак. Слідчі вилучили речові докази, сина затримали.

«Правоохоронці опитали сусідів та встановили, що до злочину може бути причетний син потерпілих. На його пошуки були орієнтовані наряди поліції. Вже незабаром 33-річного чоловіка виявили на території ринку в Слобідському районі. Він біг без верхнього одягу, його руки були у крові. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», — розповіли в поліції.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення. Наразі вирішують питання щодо оголошення йому підозри.

Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області

Як писав KharkovNEWS.info, Лозівський суд Харківської області визнав винним 51-річного мешканця села Яковлівка, який убив жінку. Чоловікові призначили покарання у вигляді 13 років ув’язнення.

Джерело

Новости Харькова