Харків’янин облаштував «пункт незламності» у квартирі

За інформацією: Суспільне Харків.

Денис Котенко, фото: Суспільне Харків

Житель Харкова Денис Котенко створив у квартирі "пункт незламності". Від жовтня у квартирі Дениса було вже близько 60 людей.

Харків'янин вирішив облаштувати "пункт незламності" після того, як зрозумів, що електропостачання у його квартирі не вимикають під час планових відключень.

У квартирі Дениса можна попрати речі, зігрітися, поїсти та переночувати.

Денис Котенко, фото: Суспільне Харків

"До мене дзвонили друзі, приходили й працювали тут, знайома проводила урок англійської на балконі, бо там є робоче місце. Потім я вирішив запросити до себе інших жителів Харкова, бо зрозумів, що така складна ситуація не тільки в моїх друзів, а й в усіх, хто живе в місті", — каже Котенко.

Денис розказав про свій "пункт незламності" на сайті оголошень.

Фото: Суспільне Харків

Раніше Денис Котенко жив разом із дружиною, п'ятьма дітьми та собакою, але на початку повномасштабного вторгнення вивіз родину на захід країни. З ним живе Владислав Соболь з Куп'янська — чоловік відновлює загублені документи.

Владислав Соболь, фото: Суспільне Харків

"Я був в окупації з початку війни, і була в мене проблема — загубив я паспорт. Росіяни пропонували отримати російське громадянство, але я навідріз відмовлявся. В Україні народився, в Україні й хочу жити. До Дениса звернувся, бо мені жити не було де, він мене пустив", — розповідає Владислав.

Новости Харькова