Харків’яни читатимуть Шевченка у «Нікольському»

У Харкові проведуть акцію.

Харків’янам пропонують згадати вірші Кобзаря.

9 березня у торгово-розважальному центрі «Нікольський» відбудеться акція «Відкрий для себе Тараса Шевченка». Заходи проводять до 209-ї річниці від дня народження Кобзаря, повідомили у Харківській міській раді з посиланням на управління у справах сім’ї та молоді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Онук Джанні Родарі дарує радість і книжки дітям на деокупованій Харківщині

З учасниками проведуть конкурси та вікторини, присвячені життю й творчості Тараса Шевченка. Під час акції роздаватимуть подарунки. Охочі зможуть прочитати вірші Кобзаря. Усім учасникам заходу обіцяють сувеніри.

«Слова Кобзаря давно стали афоризмами, більшість із яких особливо актуальні в наш час, тому ми всі разом їх і згадаємо», — розповіли в управлінні у справах сім’ї та молоді Харківської міської ради.

Акція «Відкрий для себе Т. Г. Шевченка» розпочнеться о 16:30 на першому поверсі ТРЦ «Нікольський» (вулиця Пушкінська, 2-А).

Як писав KharkovNEWS.info, наприкінці 2023 року у Харкові може розпочати роботу торговий центр Planeta Mall на Окружній. Напередодні війни був вже готовий до відкриття, мав запрацювати навесні 2022 року. Але повномасштабне вторгнення зруйнувало плани власників.

Джерело

Новости Харькова