Харків’ян просять своєчасно платити за воду

Від оплати послуг залежить безперебійне подання води.

Комунальне підприємство «Харківводоканал» звернулося до харків’ян із проханням своєчасно платити за водопостачання та водовідведення.

Кошти, сплачені мешканцями міста, за послуги «Харківводоканалу», йдуть на ремонти на зовнішніх трубопроводах та внутрішньобудинкових системах, відновлення насосних станцій, упорядкування оглядових колодязів та водонапірних колонок, встановлення пожежних гідрантів, закупівлю палива для техніки, матеріалів для ремонтних робіт й обладнання. Про це повідомили у КП «Харківводоканал».

«Нагадуємо, шановні харків’яни, що у цей складний воєнний час від оплати послуг водопостачання та водовідведення залежить безперебійне подання води харків’янам. КП «Харківводоканал» в умовах безперервної ворожої агресії продовжує працювати в штатному режимі завдяки самовідданості співробітників і підтримці харків’ян, які оплачують послуги», — пояснили у «Харківводоканалі».

Як писав KharkovNEWS.info, заплатити за холодну воду та каналізацію без комісії можна у відділеннях «Укрпошти». Комісійний збір сплачуватиме за споживачів комунальне підприємство «Харківводоканал».

Джерело

Новости Харькова