Харків’ян просять не сплачувати за фейковими повідомленнями від «Харківгазу»

У фейкових повідомленнях пропонують сплачувати через сервіси 104.ua, які вже не працюють.

Абонентам компанії «Харківгаз» почали надходити повідомлення від приватної компанії, яка не надає жодних послуг із розподілу газу.

Такі повідомлення є фейковими. Після переходу акціонерного товариства «Харківгаз» до державної компанії «Нафтогаз України» приватні сервіси 104.ua перестали працювати для жителів Харківщини. При отриманні таких повідомлень слід одразу звертатися до поліції. Про це повідомили у «Харківгазі».

«Будь-які повідомлення, надіслані сервісами, не є достовірними, — зазначили у «Харківгазі». — У випадку отримання таких листів рекомендуємо відписатись від будь-яких розсилок 104.ua та звернутись до правоохоронних органів».

У фейкових повідомленнях сказано, що абоненти «Харківгазу» можуть сплачувати за розподіл газу за допомогою сервісів 104.ua. Повідомлення відправлені з електронної адреси «Харківгазу», яка вже не діє.

Дізнатися про послуги з розподілу та споживання газу можна у контакт-центрі «Нафтогазу» за номерами телефонів:

  • 066-300-2-888 (Vodafone);
  • 098-300-2-888 (Kyivstar);
  • 093-300-2-888 (Lifecell).
  • 057-708-01-87 (Укртелеком);
  • 056-747-36-35 (Укртелеком).

Також можна зв’язуватися за номерами телефонів та електронними адресами центрів обслуговування клієнтів «Харківгазу» або отримати консультацію під час особистого прийому.

Скрін: «Харківгаз»

Як писав KharkovNEWS.info, компанія «Харківміськгаз» перейшла до групи «Нафтогаз України». Тому клієнтів у Харкові перевели на сервіси обліку «Нафтогазу». Особові рахунки клієнтів та реквізити для сплати за послугу з доставки газу залишилися незмінними.

Джерело

Новости Харькова