Харків’ян попередили про можливу відсутність гарячої води

Води може не бути до трьох діб.

Комунальники планово міняють трубопроводи.

У будинках харків’ян може тимчасово не бути гарячої води, оскільки комунальники заміняють у підвалах транзитні трубопроводи. Про це повідомили у комунальному підприємстві «Харківські теплові мережі».

«Щодо гарячого водопостачання — триває планова заміна транзитних трубопроводів у підвалах. Через це можлива тимчасова відсутність послуги протягом 2-3 діб», — розповіли у КП «ХТМ».

Мешканці Харкова продовжують звертатися до КП «ХТМ». За перші десять днів нового року працівники «Харківських тепломереж» закрили майже 6000 заявок харків’ян щодо опалення та гарячої води, з початку опалювального сезону — 82 000 заявок. Обладнання виходить із ладу через обстріли та відключення електропостачання.

«Така кількість звернень громадян, звісно, пов’язана із п’ятиразовим перезапуском опалення всього міста через масовані ракетні атаки ворога по енергетичній інфраструктурі, а також через віялові відключення. Система відповідає на жорсткий режим експлуатації дефектами. Але більшість заявок пов’язана із розповітренням окремих стояків, яке доводиться здійснювати після кожної зупинки і повторного запуску теплопостачання», — пояснили у «ХТМ».

Комунальники застосовують резервні схеми електроживлення та засоби автоматичного розповітрення.

Фото: «ХТМ»

Як писав KharkovNEWS.info, після завданих 16 грудня Росію ракетних ударів по Харкову довелося вп’яте запускати систему теплопостачання у місті.

Джерело

Новости Харькова