Грандіозний весняний розпродаж на LeBoutique: як придбати ідеальний купальник?

При виборі купальника важливо знайти таку модель, яка б могла підкреслити всі сильні сторони вашої фігури і разом з тим приховати її недоліки. Якщо ви зайдете на грандіозний весняний розпродаж на LeBoutique, то побачите, що купальники жіночі представлені на ньому в дуже широкому асортименті. Як же обрати оптимальну для вас модель? 

Обираємо купальник за формою фігури

Якщо ви перейдете на сайт магазину, то побачите в цьому онлайн-магазині велику кількість як суцільних, так і роздільних купальників. Щоб обрати найкращий з них, звернуть увагу на особливості своєї фігури.

  • Статура “пісочний годинник”. Жінкам с такою фігурою підійде будь-яка модель купальника. Вам достатньо просто зайти на https://leboutique.com/uk та придбати той купальник, який вам сподобається найбільше. Хіба що спробуйте уникати моделей з тонкими бретелями. А ще будьте уважні до купальників з малюнками, адже ті можуть візуально викривити ваші пропорції.
  •  Статура “груша”. Вам краще звернути увагу на моделі, які візуально зменшують бедра та зосереджують увагу на верхній частині тіла. Найкраще на вас будуть виглядати купальники з чорним низом та яскравим ліфом, а також ліфи з зав’язками довкола шиї та різними декоративними елементами.
  • Статура “обернений трикутник”. Цього разу навпаки — оберіть купальник, в якому акцент стоятиме на нижній частині, а не на верхній.
  • Статура “прямокутник”. Жінкам з атлетичною фігурою, проте не дуже підкресленою талією чудово підходять купальники-монокіні з кленоподібними вставками по боках. 
  • Статура “яблуко”. Якщо у вас вузькі плечі та бедра, проте широка талія, то вам слід звернути увагу на купальники-танкіні. Ідеально, якщо такий купальник буде складатися з класичних плавок та майки з глибоким V-подібним вирізом.

Загалом на жінках зі стрункими фігурами будуть чудово виглядати бікіні. А от тим, хто хоче приховати певні свої недоліки, краще звернути увагу та суцільні купальники та танкіні.

Грандіозний весняний розпродаж на LeBoutique

Широкий вибір різноманітних купальників ви завжди зможете знайти на сайті LeBoutique. Якими б не були ваші вимоги та побажання, вам обов’язково вдасться підібрати оптимальний для вас варіант. Сайт LeBoutique окрім широкого асортименту також готовий запропонувати приємні ціни, різноманітні знижки та найбільш актуальні моделі купальників. Якщо ви хочете, щоб шопінг дійсно приносив вам задоволення, то звертаєтеся в той магазин, який дійсно здатний вам це запропонувати. 

Джерело

Новости Харькова