Двоє людей зазнали поранень внаслідок обстрілів Харківщини

П’ять районів області обстрілювали з авіації, БПЛА, танків, мінометів та артилерії.

Минулої ночі близько опівночі російські окупанти обстріляли село Загризове Ізюмського району.

Поранень зазнали та були госпіталізовані жінка 44 років та 26-річний цивільний чоловік. 

Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Крім того, близько 1:00 ночі були обстріляні Вовчанськ та село Вільча Чугуївського району. У Вільчі пошкоджено 3 житлові будинки, господарчі споруди, будівлі цивільного підприємства. У Вовчанську пошкоджено будинок. Попередньо, без постраждалих», — йдеться в повідомленні.

Внаслідок обстрілів Куп’янська пошкоджені приватні житлові будинки та господарчі споруди.  Використовуючи БПЛА, ворог обстріляв село Глушківка Куп’янського району. Снаряд влучив у відкриту ділянку землі.

У селі Чернещина Ізюмського району пошкоджено господарські споруди та електромережа агропідприємства.

Вчора вдень з танка було обстріляне село Козача Лопань Харківського району. Пошкоджено житловий будинок, літню кухню та лінії електропередач.

Загалом протягом 18 серпня російські окупанти нанесли зо два десятки ударів по Козачій Лопані.

«Хаотичні обстріли з артилерії по житловим будинкам розпочалися близько 11:00, друга хвиля – о 15:30. Внаслідок цього було суттєво пошкоджено щонайменше 2 будинки, загорілася господарча споруда. Екстрені служби відразу прибули на місце події і розпочали ліквідацію наслідків російського терору. Пожежу ліквідовано. На щастя, ніхто з людей не постраждав», — розповів начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко.

Козачу Лопань обстріляли близько 20 разів. Фото: Дергачівська міська рада

Також, за даними Генштабу, росіяни завдали авіаударів по п’яти населених пунктах: в районах Червоної Зорі та Ветеринарного, на Куп’янському напрямку — в районах Курилівки, Кислівки та Глушківки.

З мінометів та артилерії росіяни обстріляли населені пункти Стрілеча, Вовчанськ, Красний Яр, Землянки, Кам’янка, Красне Перше, Масютівка, Кислівка, Берестове.

На Куп’янському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Синьківки Харківської області.

Як писав KharkovNEWS.info, удень 18 серпня російські окупанти завдали удару по Куп’янську. Обстріл здійснили близько 11:00. Унаслідок удару в місті пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди.

Джерело

Новости Харькова