Дві доби зі зникнення: до пошуків першокласника на Харківщині залучають квадрокоптери

Пошуковики сподіваються, що їм вдасться відшукати Германа Щербину.

Близько двохсот людей дві доби шукають 7-річного Германа, який удень 5 грудня пішов із дому у селі на Кегичівщині.

Близько опівдня середи почнеться третя доба, як хлопця востаннє бачили у селі Крутоярівка. Волонтери, рятувальники і поліція не припиняють пошуків. Учора до розшуку залучали водолазів, сьогодні планують залучити квадрокоптери, щоб подивитися місцевість із повітря.

«Хочемо підняти квадрокоптери, аби подивитися поля, посадки, кущі. Пошуки тривають. Хлопець часто говорив, що хоче до мами і ми маємо надію, що він все-таки кудись поїхав», — розказав KharkovNEWS.info волонтер пошукової місії «Мілена» Олексій.

Нагадаємо, Герман із старшим братом під час війни жили з бабусею у селі, до війни хлопці з батьками мешкали у Малій Данилівці. Уранці 5 грудня Герман із бабусею поевернувся із Кегичівки, а потім пішов гуляти на дитячий майданчик. Він не взяв із собою шапку і мобільний телефон. Востаннє хлопчика бачили на майданчику близько 13:00, після цього слід хлопчика губиться. У перші години його шукали односельці власними силами, поліція і волонтери долучилися увечері. Поки що жодної зачіпки, де може бути хлопець, не знайшли.

Пошуковий собака довів до водосховища і до залізниці. Учора ставок обстежили водолази, але виключати водойму, говорить волонтер, не можна.

Герман був одягнений: синя куртка, темні штани, темні чоботи.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про хлопчика, повідомте до Красноградського відділу поліції або зателефонуйте на лінію 102 чи за номером 05744-7-82-91.

UPD На жаль, 7 грудня стало відомо, що Герман загинув. Його тіло знайшли у водоймі. Виражаємо співчуття рідним і близьким.

Джерело

Новости Харькова