До харківського екопарку запускають безкоштовні автобуси

Автобуси почнуть ходити уже в цю суботу.

Дістатися екопарку можна буде, як і раніше, безкоштовно.

У суботу 10 червня у Харкові запускають автобуси до екопарку. Вони будуть курсувати від станції метро «Держпром» щодня, окрім понеділка. Проїзд у них — безоплатний. Про це повідомив власник екопарку Олександр Фельдман.

«Розстрілювати в упор наші фірмові автобуси — це була одна із «розваг» ворожих солдатів на початку війни, коли вони прийшли до Екопарку. І поновлення маршруту — це відповідь на ці звірства, наш невеликий внесок у майбутнє відновлення Харкова та України після нашої перемоги», — зазначив Фельдман.

Зазначимо, автобуси зі станції метро «Держпром» будуть відправлятися о 9:30, 11:15 і 13:15. Відправлення з «Долини альпака» — о 10:30, 12:30, 15:00 і 16:15.

В екопарку обіцяють щосуботи та щонеділі пригощати відвідувачів смачними стравами, робити сюрпризи для дітей. У майбутньому планують привезти в екопарк нових тварин та розпочати нові реабілітаційні програми. Наразі в екопарку працює тільки «Долина альпака».

«Тиждень роботи «Долини альпака» показав, що людям це дуже потрібно, ми отримали просто безліч позитивних відгуків від харків’ян та гостей з інших міст та сіл», — розповів власник екопарку.

Слідкувати за новинами екопарку можна в Instagram. Наразі «Долина альпака» працює із вівторка по п’ятницю з 10:00 до 18:00, у суботу та неділю — з 10:00 до 20:00.

Скрін: Екопарк / Instagram

Як писав KharkovNEWS.info,, 1 червня в екопарку відкрили для відвідувачів першу локацію — «Долину альпак». Місцевість, де вона розташована, обстежили на наявність вибухонебезпечних предметів. На території Долини обладнали бомбосховище, готується ще одне.

Джерело

Новости Харькова