День Захисників і Захисниць України

Шановні Захисники і Захисниці України, від імені Ізюмської громади, хочу щиро подяки кожному з Вас за подвиг, який Ви щоденно виконуєте захищаючи нашу країну від російських загарбників.

Коли на нашу землю ступив ворог, українці та українки не тільки стали на її захист, але і продемонстрували нашу непохитну віру в ідею свободи та незалежності нашої країни. В цій боротьбі беруть участь не лише професійні військові, а й усі, хто кожного дня вносить свій вклад в майбутню Перемогу України.

Мільйони людей, які раніше займалися буденними справами і професіями, в найважчі часи нашої історії, безвагань стали на захист свободи України. Тепер вони «в пікселі» – це Герої нашого часу. ЗСУ – це вже не просто абревіатура, це символ мужності і сили, яким захоплюється весь світ, і від якого тікає ворог, який колись називав себе “друга армія світу”.

Наша вдячність належить кожному Захиснику і Захисниці – тим, хто зберігає нашу країну та забезпечує нашу безпеку. Бажаю кожному і кожній з Вас міцного здоров’я та витримки, вірних бойових побратимів і невтомних ангелів-охоронців.

Нехай цей день буде відзначенням нашого єднання та вдячності перед Вами, хто вірно служить народу України. Разом ми непереможні!

З повагою,
Валерій Марченко
Начальник Ізюмської міської військової адміністрації

Джерело

Новости Харькова