Де замовити суші у Львові з величезними порціями

В Україні багато хто любить суші. Навіть важко собі уявити людину, яка б спробувала їх, а потім казала, що не хоче ще. Тому заклад Ninja Sushi поступово відчиняє свої двері у різних місцях нашої країни. І сьогодні вже можна скуштувати смакоту азіатської кухні у багатьох містах. А щоб було зручніше, є додаток, у якому можна вибрати: замовити суші Львів чи поставити інший населений пункт. Він сумісний як з усіма сучасними девайсами та їх операційною системою.

Мережа Ninja Sushi відрізняється від багатьох. Можна замовити:

  • величезні порції та наїстися, як це люблять робити наші люди;
  • суші з різноманітним наповненням для поціновувачів яскравих смаків;
  • класичні роли з невеликим шаром рису та великим об’ємом начинки.

До того ж є можливість доповнити своє замовлення напоями та соусами. За телефонами на сайті можна звернутися до консультанта. Він підкаже, до якого виду суші чи ролів підійде той чи інший соус. Та який сет обрати, щоб скуштувати якомога більше страв з переліку закладу.

Як обрати та замовити найсмачніші суші у Львові

Не має однакових смаків, тому й меню у мережі Ninja Sushi таке різноманітне. Воно складається з більш ніж 70 видів ролів, закусок, суші та цікаво зібраних сетів. Тому якщо є бажання обрати щось найсмачніше, доведеться спочатку спробувати все, а потім вже визначитися, що подобається найбільш. Але це завідома програшний варіант, тому що виділити щось одне не вийде.

Сушисти кожного закладу з мережі роблять свою справу на відмінно: усі страви виходять гарними, смачними. А також вони дотримуються корпоративного закону Ninja Sushi:

  • класти багато начинки;
  • використовувати тільки найсвіжіші продукти;
  • не відходити від традицій японської кухні.

Цікаво те, що традиційність смаків ні як не сперечається з вигадками шеф-кухарів. Тобто в закладі можуть запропонувати незвичні поєднання для Японії. Але смаки виходять такі, що фору дадуть класичним. Наприклад, роли «Енігма». Окрім норі та рису з вершковим сиром в них поєднані соус унагі, авокадо, манго, тунець, японський омлет тамаго, а також японський майонез. І таких прикладів у Ninja Sushi багато.

Ціни від ексклюзивності складу не залежать. Суші-мережа встановлює ціни виключно за вартістю інгредієнтів та праці кухарів. І це легко перевірити, якщо подивитися на ціни продуктів та порівняти їх з цінами на готову страву, в яку було вкладений досвід та бажання догодити покупцеві.

Як швидко отримати своє замовлення суші у Львові

Заклад тільки почав працювати у Львові та ще немає розвиненої мережі саме у цьому місті. Але це не завадило вже налагодити швидку кур’єрську доставку суші. Щоб у Львові отримати смакоту від Ninja Sushi швидко, достатньо зробити замовлення та чітко вказати свою адресу. Пакунок буде привезений саме за той час, як буде обумовлено консультантом.  

Окрім того, мережа суші не обмежується доставленням суші у Львові тільки до окружної. Передмістя теж може отримати замовлення з ролами та будь-якими іншими смаколиками закладу.

Джерело

Новости Харькова