Через обстріли Харківщини поранені двоє людей

Постраждалі — жителі Куп'янського та Ізюмського районів.

Минулої доби окупанти били по Куп’янському, Чугуївському, Ізюмському, Богодухівському та Харківському районах.

Регіон обстрілювали з авіації, мінометів, артилерії та реактивних систем залпового вогню. Через обстріли постраждали двоє людей. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

У Борівській громаді (Ізюмщина) було обстріляне село Чернещина. Удару завдали о 9:30 керованими авіаційними бомбами. Унаслідок обстрілу пошкоджень зазнали склади та майстерня агрофірми.

За годину стався обстріл Куп’янська. Окупанти завдали удару по центральній частині міста з реактивних систем залпового вогню. Під обстріл потрапили автовокзал і центральний ринок. Був поранений чоловік 61 року, у нього — вибухова травма та уламкові поранення. Постраждалий перебуває у середньому стані. У місті пошкоджені два житлових будинки, адміністративні будівлі та нежитлові приміщення.

Після 14:00 під обстріл знову потрапила Чернещина. Росіяни скинули на село керовану авіабомбу. Унаслідок удару пошкоджено два будинки. За годину здійснили обстріл села Копанки, розташованого також у Борівській громаді. Через обстріл керованими авіабомбами були пошкоджені два будинки, постраждав чоловік 49 років.

Близько 18:00 обстріляли село Западне у Дворічанській громаді. Після обстрілу зайнявся житловий будинок. Постраждалих не було.

«Загорілась трава на площі 0,1 га та житловий будинок на площі 50 кв. м. До місця події було направлено 3 відділення служби ДСНС. О 18:55 вогнеборці повністю ліквідували осередки горіння», — розповіли у Головному управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

За інформацією Генерального штабу Збройних сил України, учора з авіації були обстріляні Козача Лопань та Котлярівка. Під артилерійськими та мінометними обстрілами перебували Вовчанськ, Хрипуни, Караїчне, Мала Вовча, Бологівка, Бударки на Слобожанському напрямку та Борова, Куп’янськ і Кислівка — на Куп’янському.

Як писав KharkovNEWS.info, 30 серпня через обстріли Харківщини загинула одна людина, ще двоє жителів постраждали. Регіон обстрілювали з артилерії, мінометів, авіації та за допомогою ударних дронів.

Джерело

Новости Харькова