Це найпоширеніша мова у світі

Залежно від того, як ви підраховуєте, на додаток до приблизно 400 мільйонів носіїв англійської мови розуміють і/або говорять 1-1,6 мільярда людей. Оскільки понад чверть населення світу розмовляє цією мовою, завжди є з ким попрактикуватися. Курс англійської мови може покращити ваші знання.

Це мова міжнародної торгівлі

Оскільки великі міжнародні компанії розташовані переважно у фінансових районах Великобританії та США, англійська вже давно є офіційною мовою бізнесу. Частково це також може бути пов’язано з тим, що носії англійської мови не хочуть спочатку вивчати нову мову, і вам потрібно якось знайти спільну мову між людьми з усього світу, чи не так?

Більшість фільмів англійською мовою

Голлівуд є центром світових розваг, тому цілком природно, що англійська мова стала основною мовою кіноіндустрії. Правда, фільми часто дублюють, але мовою оригіналу вони набагато кращі.

Легко вчитися

Це залежить від того, з ким ви розмовляєте, але загальновизнано, що англійська не є однією з найскладніших мов для освоєння. Словниковий запас простий для розуміння, а його зв’язок із багатьма іншими мовами означає, що носії можуть зрозуміти, звідки походять поняття англійської мови.  Вона споріднена з багатьма іншими мовами

Англійська мова має довгу та захоплюючу історію, яка включає війни, вторгнення та впливи з усього світу. Народи, які допомогли сформувати сучасну англійську мову, включають римлян, вікінгів і французів. Тому це гібридна мова, яка включає елементи латинської, германської та романської мов.

Те саме можна сказати ста способами

Однією з найкращих рис англійської мови є гнучкість: часто можна знайти багато різних способів пояснити те саме завдяки великому словниковому запасу. Очевидно, що існує понад 750 000 слів (залежно від того, як ви їх підраховуєте, деякі щедрі оцінки сягають 1 мільйона), і щодня додаються нові.

У всьому світі це звучить по-різному

Ще пізнішою подією в еволюції англійської мови є поява різноманітних діалектів серед націй, для яких англійська мова є рідною. Сполучене Королівство, Австралія та Америка мають різні способи мовлення та правопису під впливом культурних та історичних подій, які сформували їхній розвиток.

Ті, хто вивчає англійську як другу мову, часто помічають, як багато різних способів можна сказати те саме. Це тому, що англійська мова не розрізняє, ви можете використовувати її як завгодно. Такі країни, як Сінгапур, прийняли цю концепцію близько до серця, винайшовши абсолютно нову англійську під назвою «Singlish», яка увібрала аспекти інших мов, таких як китайська та малайська. americanenglish.ua надає якісні послуги своїм клієнтам.

Джерело

Новости Харькова