Бризковики для вантажівок на причепи та напівпричепи

Спеціалізований магазин компанії Комтранс Україна має у своєму асортименті бризковики для вантажівок на причепи та напівпричепи. Для виготовлення цих деталей використовується пластик, щільна гума, композитні матеріали. Такий матеріал як поліуретан є універсальним, тому він перспективніший. Високоміцний, гнучкий, довговічний, не змінює своїх властивостей при перепадах температур. Гумопластик виявляє стійкість і до механічних впливів.

Простіший і найдешевший варіант – гумові бризковики. Для їхнього кріплення не потрібні спеціальні матеріали. Термін експлуатації виробів не малий, але незначна деформація деталей з часом спостерігається. Екстремально низькі температури діють на гуму руйнівно. Вона стає крихкою.

Пластикові бризковики дорожчі за гумові, але забезпечити при цьому абсолютну довговічність виробу не можуть. Високі температури бризковики витримують, але не достатня гнучкість деталей може призвести до непридатності. Найбільш часто з цим стикаються при їзді проблемною трасою (наявність щебеню, каменів).

Передні та задні колеса автомобіля є місцем установки бризковиків. Їх розмір, форма, зовнішній вигляд та особливості монтажу мають свої відмінності. Бризговики для вантажівок як елемент тюнінгу цих великовагових автомобілів набув значного поширення сьогодні. Вони стають носіями рекламної інформації, на них добре виглядають доречні написи чи зображення. Зрозуміло, що цей автомобільний аксесуар має прямі більш важливі функції і вони захисного характеру.

Рух дорогою вантажного автомобіля супроводжується викидом з-під його коліс пилу, бруду, гравію, снігу. Такий склад украй несприятливий для кузова транспортного засобу. Ще – це негативний дорожній фактор для автомобілів, що рухаються поруч. Отже, бризковики для вантажівок на причепи та напівпричепи активно захищають свій автомобіль та запобігають виникненню складних доржних ситуацій.

Прості за конструкцією та способом монтажу, елементи максимальні у своїй функціональності. Вони перешкоджають механічному пошкодженню корпусу автомобіля. Гравій та пісок відкидаються від авто. Відсутність води та снігу на корпусі автомобіля також сприятливі для нього. Корозія на сухій поверхні ніколи не утворюється. Бризковики ефективні у запобіганні виникнення ДТП.

Бризковики бувають різних видів. Кожен має свої особливості. Вибрати бризковик-фартух чи бризковик-мітлу? Відштовхуються від марки транспортного засобу, його моделі та габаритів. Універсальні деталі адаптовані для встановлення на різні марки вантажних машин з причепами. Оригінальні відрізняються своєю геометрією. Вони мають цікавий дизайн. Встановлюються на автомобіль конкретної марки.

Матеріал, з якого виріб виготовлено визначає його якість та термін експлуатації.

Джерело

Новости Харькова