Блогер проведе два роки у тюрмі за плювок у харківського патрульного

У 2021 році блогер приїхав "рятувати" друзів, яких зупинили у Харкові за порушення правил дорожнього руху.

У суді блогер не визнав своєї провини.

Київський районний суд Харкова оголосив вирок 41-річному блогеру з Дніпра, який плюнув харківському патрульному в обличчя. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді двох років ув’язнення.

У грудні 2021 року патрульні зупинили автівку Mercedes за порушення правил дорожнього руху. На машині, у якій перебувало кілька людей, не було номерного знаку. Вони викликали на допомогу друга, який був відомим автомобільним блогером із Дніпра. Коли той приїхав, почав погрожувати патрульним та плюнув одному з них в обличчя.

«Чоловік почав світити правоохоронцю в обличчя прожектором, який той просив прибрати. Блогер плюнув в обличчя патрульному поліцейському і запитав, як у такому випадку може відповісти сам правоохоронець. Чоловік також нецензурно висловлювався в бік патрульних поліцейських, намагався їх розлютити і хотів спровокувати до застосування сили», — розповіли у Харківській обласній прокуратурі.

Винним чоловіка визнали за ч. 1 ст. 345 (погроза насильством щодо працівника правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) Кримінального кодексу України. Вирок суду поки не набув чинності, оскільки триває час на подання апеляції.

Як писав KharkovNEWS.info, блогер із Дніпра, якого засудили до двох років, — це Vitos Dnepr. Чоловік уславився своєю скандальною поведінкою та провокацією. Затримали його у Дніпрі.

Джерело

Новости Харькова