Avers – величезний перелік матеріалів для виготовлення рекламної продукції

Щоб задовольнити замовників вивісок, стендів та інших рекламних виробів, потрібно мати доступ до будь-якого матеріалу. Їх величезний вибір пропонує компанія Avers. В її каталозі можна обрати необхідну заготівлю до будь-якого виробу. Адже на сайті майже 2500 товарів, з яких можна зробити світлову рекламу, вуличну, внутрішню та взагалі невеличку роздавальну. 

В каталозі можна обрати необхідні заготівлі з таких матеріалів: 

  • алюміній – є у вигляді композитних панелей;
  • акрил – листи різної товщини, кольору та прозорості;
  • пластики – теж листи з товщиною від 0,1 мм до 30 мм;
  • плівки – підходять для цифрового друку, повноколірного, а також для блокування фону;
  • плівки плоттерні – є з підкладкою та без.

В наявності ще багато різноманітної продукції, яка допоможе зробити рекламу для різного способу використання. Щоб ознайомитися докладніше з усіма пропозиціями компанії Avers, можна зателефонувати та розпитати менеджера. Або звернутися до співробітника з конкретним замовленням. Кваліфікація кожного має експертний рівень. Тому менеджер допоможе не просто обрати чітко зазначений матеріал за потрібними параметрами. Він ще й за призначенням майбутньої реклами допоможе визначитися, що краще обрати.

Чому варто звернутися до Avers за матеріалами для виготовлення реклами 

Щоб бізнес працював як годинник, він повинен бути близьким до людей. Тобто реклама має бути не просто доступною до перегляду, а потенційним покупцям. Це значить, що для одного бізнесу буде добре розмістити зовнішню вивіску, для іншого підійде поліграфічна роздавальна продукція чи настільна.

Всі варіанти рекламних матеріалів можна зробити, якщо скористатися пропозиціями Avers. Завдяки великому переліку основ під друк чи виготовлення вивісок з підсвіткою, можна втілити будь-який задум дизайнера рекламної компанії.

До того ж в Avers все необхідне можна придбати:

  • дешево – закупівля здійснюється тільки на заводах без участі посередників;
  • швидко – склад завжди повний і не потрібно чекати якоїсь нової партії товару;
  • скільки заманеться – можна купувати від одиниці матеріалу до оптової кількості.

Компанія співпрацює з рекламними агентствами та приватними майстрами. Головна умова – виконувати мінімальний об’єм по одиниці товару. Тобто якщо мінімальна норма купівлі – це один лист, то шматочок від нього не відріжуть. Те ж саме стосується й рулонних матеріалів для виготовлення рекламних вивісок.

Джерело

Новости Харькова